PERCHEZITII la sediul Inspectoratului de Politie Judetean BISTRITA-NASAUD

Procurorii Directiei Nationale Anticoruptie (DNA) desfasoara, luni dimineata, perchezitii la sediul Inspectoratului de Politie Judetean (IPJ) Bistrita-Nasaud.

Purtatorul de cuvant al IPJ Bistrita-Nasaud, Virginia Rosca, a confirmat, pentru Agerpres, aceasta informatie, insa spune ca nu poate oferi detalii despre actiunea DNA si persoanele care sunt vizate de catre procurori.

CITESTE SI: PERCHEZITII DNA la sediul CJ Hunedoara, intr-un dosar de coruptie 

Procurorii din cadrul Directiei Nationale Anticoruptie  –  Serviciul teritorial Cluj efectueaza cercetari intr-o cauza penala ce vizeaza suspiciuni de savarsire, in cursul anului 2014,  a unor infractiuni de coruptie si asimilate infractiunilor de coruptie.

COMUNICAT OFICIAL DNA

In cursul zilei de 24 noiembrie 2014, ca urmare a obtinerii autorizarilor legale de la instanta competenta, sunt efectuate  perchezitii domiciliare in 12 locatii situate in localitati din judetul Bistrita Nasaud si in municipiul Bistrita, intre care trei sedii ale unor institutii, restul fiind sedii de societati comerciale si domicilii ale unor persoane fizice.

CITESTE SI: Tudor Pendiuc, primarul de Pitesti, a fost retinut de DNA pentru abuz in serviciu si luare de mita 

In cauza, procurorii beneficiaza de sprijin de specialitate din partea Serviciului Roman de Informatii, Departamentului de Informatii si Protectie Interna si din partea Brigazii Speciale de Interventie a Jandarmeriei.

Raportat la actele procedurale efectuate in prezenta cauza, precizam ca, atunci cand imprejurarile vor permite, vom fi in masura sa oferim detalii suplimentare.

Sursa foto: realitatea.net