PERCHEZITII la seful POLITIEI LOCALE SECTOR 1 din BUCURESTI. UPDATE

Procurorii Directiei Nationale Anticoruptie (DNA) – Serviciul Teritorial Ploiesti efectueaza, marti dimineata, o serie de PERCHEZITII in biroul sefului Politiei Locale Sector 1, EMANOIL BOCEAN, informeaza televiziunile de stiri.

UPDATE 09.25: DNA confirma intr-un comunicat de presa ca procurorii fac cercetari in doua cauze penale ce vizeaza suspiciuni privind savarsirea unor infractiuni de coruptie, comise in perioada 2009 – 2014. DNA mai transmite ca au loc 9 perchezitii in Bucuresti si in judetul Constanta, la sediul unei institutii publice, la societati comerciale si la locuintele unor persoane fizice. EMANOIL BOCEAN va fi dus la audieri la DNA Ploiesti, unde e instrumentat dosarul.

STIRE INITIALA

EMANOIL BOCEAN este suspectat de LUARE de MITA, transmite postul de televiziune Digi 24. EMANOIL BOCEAN a fost si consilier personal al primarului suspendat al sectorului 1, ANDREI CHILIMAN.

Potrivit sursei citate, EMANOIL BOCEAN ar fi fost omul de legatura prin care ANDREI CHILIMAN ar fi incasat comisioane de la mai multe firma pentru a obtine contracte cu Primaria Sectorului 1.

Vom reveni cu amanunte.

Sursa foto: adevarul