PERCHEZITII la SPITALUL JUDETEAN din PITESTI

Procurorii si politistii desfasoara, luni dimineata, o serie de PERCHEZITII la 7 locatii din Pitesti, printre care si Spitalul Judetean. Aceste descinderi fac parte din cadrul unui dosar in care este vorba de LUARE de MITA, ABUZ in SERVICIU, SPALARE de BANI si FRAUDA. PREJUDICIU estimat este de aproximativ 500.000 de lei.

Anchetatorii au descins, luni dimineata, la Spitalul Judetean Pitesti, dar si la domiciliile unor persoane, banuite de comiterea infractiunilor de DELAPIDARE, LUARE de MITA, ABUZ in SERVICIU contra intereselor publice si FALS.

Politisti ai Serviciului de Investigare a Criminalitatii Economice din cadrul IPJ Arges efectueaza sapte PERCHEZITII, in Pitesti, la domiciliile unor persoane, precum si o perchezitie asupra unui sistem informatic, la Spitalul Judetean de Urgenta, se arata intr-un comunicat al Politiei Romane.

Perchezitiile se desfasoara intr-un dosar penal in care se efectueaza cercetari sub aspectul savarsirii infractiunilor de delapidare, abuz in serviciu contra intereselor publice si infractiuni de fals.

Investigatiile vizeaza achizitia si consumul de medicamente si materiale sanitare, din perioada 2009 – 2014, efectuate la o sectie a Spitalului judetean Arges, mentioneaza sursa citata.

PREJUDICIUL adus statutului ajunge la 500.000 de lei. La actiune participa peste 50 de politisti din carul Inspectoratului de Politie Judetean Arges.

Stire in curs de actualizare.

Sursa foto: realitatea.net