PERCHEZITII la suspecti de DELAPIDARE cu MATERIAL LEMNOS

Politistii din Ilfov efectueaza, luni, o serie de sapte PERCHEZITII la mai multe persoane banuite ca ar fi valorificat MATERIAL LEMNOS in valoare de peste 610.000 de lei din mai multe CANTOANE SILVICE fara a inregistra in contabilitate si fara a depune in casierie sumele incasate, informeaza Inspectoratul General al Politiei Romane.

Zece persoane banuite de DELAPIDARE vor fi duse la audieri. Actiunea se desfasoara in cadrul unui dosar penal instrumentat de politistii Serviciului de Investigare a Criminalitatii Economice — Inspectoratul de Politie Judetean Ilfov, sub supravegherea procurorilor Parchetului de pe langa Tribunalul Ilfov.

CITESTE SI: PERCHEZITII la o retea de DEFRISARI ILEGALE din BUZAU 

Din cercetari a reiesit ca, in perioada 2009-2014, 18 persoane, in calitate de functionari sau contabili la un OCOL SILVIC, ar fi valorificat MATERIAL LEMNOS din mai multe CANTOANE SILVICE fara a inregistra in contabilitate si fara a depune in casierie sumele incasate, arata IGPR.

PREJUDICIUL cauzat prin activitatea infractionala este de peste 610.000 de lei. Politistii urmaresc depistarea persoanelor banuite, vor ridica documente financiar-contabile si au in vedere identificarea de bunuri, pentru recuperarea prejudiciului.

Sursa foto: adevarul