PERCHEZITII la suspecti de EVAZIUNE FISCALA din BUCURESTI si ILFOV

Politistii ilfoveni efectueaza, marti dimineata, o serie de noua PERCHEZITII in Bucuresti si judetul Ilfov la persoane banuite de EVAZIUNE FISCALA cu PRODUSE TEXTILE, care ar fi produs un prejudiciu de un MILION de EURO bugetului de stat.

“Din cercetari a reiesit ca, in perioada 2013 – 2015, reprezentantii a doua societati comerciale din localitatea Voluntari ar fi comercializat peste 200.000 de PRODUSE TEXTILE pe care le-ar fi produs, in mod clandestin, in cadrul celor doua fabrici pe care le detineau ilegal”, informeaza un comunicat al Inspectoratului General al Politiei Romane (IGPR).

CITESTE SI: PERCHEZITII la EVAZIONISTII din judetele NEAMT, IASI si SUCEAVA. PREJUDICIU URIAS

Valoarea bunurilor comercializate de acestia este de peste patru milioane de euro, prejudiciind astfel bugetul consolidat al statului cu peste un milion de euro. Politistii au instituit masuri asiguratorii pentru bunurile celor doua societati comerciale pana la concurenta sumei de un milion de euro. De asemenea, 10 persoane vor fi conduse la sediul Inspectoratului de Politie Judetean Ilfov pentru audieri si dispunerea masurilor legale.

Anchetatorii sustin ca fabricile in cauza erau principalul furnizor de produse textile pentru piata de desfacere dintr-un centru comercial din localitatea Dobroesti. Actiunea s-a desfasurat sub coordonarea procurorilor Parchetului de pe langa Tribunalul Ilfov si a beneficiat de suportul de specialitate al Serviciului Roman de Informatii.

CITESTE SI: PERCHEZITII DNA la BRIGADA RUTIERA din BRAILA. 8 POLITISTI sunt vizati de ancheta

Sursa foto: jurnalul.ro