PERCHEZITII la ANAF: SUSPECTI de EVAZIUNE FISCALA dusi la sediul POLITIEI CAPITALEI

Politistii si procurorii efectueaza, miercuri dimineata, o serie de unsprezece PERCHEZITII in Capitala si in judetul Ilfov la suspecti de EVAZIUNE FISCALA si SPALARE de BANI cu un PREJUDICIU total estimat de un MILION de EURO.

Conform primelor informatii este vorba de PERCHEZITII la sedii de firma, la domiciliu, dar si la unul dintre sediile ANAF. La actiune participa aproximativ 40 de POLITISTI si procurori, in urma acestor PERCHEZITII urmand ca suspectii sa fie dusi la sediul Politiei Capitalei pentru audieri.

CITESTE SI: ZECI DE PERSOANE, RIDICATE in urma perchezitiilor la reteaua de SPARGATORI DE LOCUINTE 

POLITIA CAPITALEI arata, intr-un comunicat de presa, ca cele 11 de PERCHEZITII sunt facute “la persoane, societati comerciale si institutii publice, pentru prevenirea si combarea infractiunilor de EVAZIUNE FISCALA si SPALARE de BANI”.

Surse din Politie au declarat, pentru Mediafax, ca anchetatorii fac PERCHEZITII si in biroul unui angajat al Agentiei Nationale de Administrare Fiscala (ANAF), din sediul structurii care se ocupa de administrarea marilor contribuabili.

CITESTE SI: PERCHEZITII DE AMPLOARE la CONTRABANDISTI CU TIGARI, in Capitala

“In urma documentarii activitatii infractionale, politisti au stabilit faptul ca, banuitii ar fi infiintat mai multe firme fantoma pe care le foloseau in circuitul economic, in scopul deducerii de TVA”, a precizat POLITIA CAPITALEI.

Sursa foto: realitatea.net