PERCHEZITII la Universitatea “EFTIMIE MURGU” din Resita. Un profesor a fost prins cand lua MITA

Politisti si procurori au descins, joi dimineata, la sediul Universitatii “EFTIMIE MURGU” din RESITA si la domiciliile unor cadre didactice din cadrul institutiei dupa ce un profesor a fost prins in flagrant in momentul in care lua MITA, informeaza postul B1 Tv.

Oamenii legii vizeaza atat locuintele unor profesori universitari, cat si sediul institutiei de invatamant. La universitatea resiteana au mai avut loc actiuni ale oamenilor legii in trecut, fiind ridicate mai multe probe din cabinetele cadrelor didactice, noteaza Expres de Banat.

CITESTE SI: MITA LA FACULTATEA DE MEDICINA DIN CRAIOVA. Cinci profesori, pusi sub URMARIRE PENALA

Conform unor surse judiciare, procurorii Sectiei de Urmarire Penala si Criminalistica (SUPC) din Parchetul General au organizat un flagrant reusit la Universitate. Actiunea este instrumentata impreuna cu  Directia Generala Anticoruptie. Procurorii sunt insotiti de Brigada Speciala a Jandarmeriei Romane.

Parcarea universitatii este inundata de masini ale politistilor, jandarmilor si procurorilor. Oamenii legii desfasoara in acest moment ample actiuni de verificare in toate corpurile institutiei de invatamant. Au descins simultan in cabinetele mai multor profesori. Deja, la UEMR au inceput sa soseasca si avocati pentru persoanele vizate, potrivit Expres de Banat.

CITESTE SI: Site-ul serialepenet.ro, care difuza ILEGAL seriale, a fost INCHIS de AUTORITATI 

Universitatea „EFTIMIE MURGU” din RESITA este condusa de rectorul Doina Frunzaverde, sotia baronului local Sorin Frunzaverde  (PNL).

Presedintele Senatului Universitatii „EFTIMIE MURGU” din Resita, MARIAN MIHAILA, a fost condamnat in urma cu doi ani la pedeapsa de 3 ani inchisoare cu suspendare sub supraveghere, pe un termen de incercare de 5 ani, pentru complicitate la infractiunea de TRAFIC de INFLUENTA.

Sursa foto: adevarul.ro