PERCHEZITII MEDIAPRO: 11 persoane au fost retinute pentru 24 de ore

In urma PERCHEZITIILOR efectuate marti la sediul Studiourile MEDIAPRO au fost retinute unsprezece persoane, alti doi suspecti fiind lasati sa plece acasa. Cei unsprezece RETINUTI PREVENTIV pentru 24 de ore sunt suspectati de un prejudiciu care depaseste 1,5 milioane de euro.

Peste 90 de politisti si procurori bucuresteni au efectuat, in cursul zile de azi, 26 de PERCHEZITII la cladirile MEDIAPRO din Bucuresti si Ilfov. Institutia este suspectata de EVAZIUNE FISCALA si SPALARE de BANI. In dosar, PREJUDICIUL se ridica la peste 1,5 milioane de euro. Anchetatorii au audiat 13 persoane in acest dosar, unsprezece fiind RETINUTE pentru 24 de ore. 

CITESTE SI: PERCHEZITII la firme din trustul MediaPro pentru evaziune fiscala si spalare de bani. PREJUDICIUL, estimat la 1.5 milioane de euro 

Aceste PERCHEZITII au vizat firme detinute de ADRIAN SARBU. Astfel, 66 de firme sunt acuzate ca au cumparat servicii fictive de la firme fantoma. Procurorii spun ca este vorba de un PREJUDICIU de peste 1,5 milioane de euro.

Potrivit Politiei Capitalei, valoarea serviciilor achizitionate fictiv se ridica la 10 milioane de euro, in timp ce PREJUDICIUL estimat adus statului este de 1,5 milioane de euro. 

Cei unsprezece RETINUTI PREVENTIV  vor fi prezentati miercuri, in fata judecatorilor de la Tribunalul Bucuresti, cu propunerea de ARESTARE PREVENTIVA pentru 30 de zile.

CITESTE SI: PERCHEZITII in Capitala si sase judete la zeci de clinici suspectate de EVAZIUNE si SPALARE DE BANI. UDPATE 

In urma cu doua luni au avut loc alte descinderi la studiourile MEDIAPRO din Buftea, dar si la sediul Pro TV pentru EVAZIUNE FISCALA si SPALARE de BANI. In acest dosar a fost chemat si ADRIAN SARBU sa dea declaratii. 

Sursa foto: protv.ro