Perchezitii printre EVAZIONISTII din Strehaia. Printre suspecti, MATUSA lui Leo de la Strehaia!

Noua PERCHEZITII au loc, miercuri, la Strehaia (Mehedinti), dar si la Baia Mare, fiind vizate mai multe persoane suspectate de EVAZIUNE FISCALA SI SPALARE DE BANI intr-un dosar cu un prejudiciu de aproximativ3,3 milioane de euro, printre suspecti fiind si Stela Mihai, matusa lui Leo de la Strehaia.

Actiunea este coordonata de Inspectoratul Judetean de Politie Mehedinti, politistii avand noua mandate de aducere pe numele unor persoane din Strehaia si Baia Mare suspectate ca, prin intermediul unor “firme fantoma”, au emis facturi fictive in scopul deducerii TVA si a impozitului pe profit.

Citeste si: PERCHEZITII LA EVAZIONISTI DE FRUCTE SI LEGUME. FUNCTIONARI DIN MINISTERUL DE FINANTE, BANUITI CA FAC PARTE DIN RETEA

“Au efectuat tranzactii economice ILEGALE, achizitii de bunuri, obtinand sume de bani pe care ulteiror, prin conturi bancare, le-au introdus in circuitul economic cu scopul de a le da un caracter de legalitate, prejudiciind astfel bugetul de stat cu 3,3 milioane de euro, prin deducerea TVA si a impozitului pe profit”, a declarat purtatorul de cuvant al Inspectoratului Judetean de Politie Mehedinti, Nicolae Lohon.

El a precizat ca persoanele vizate in acest dosar de EVAZIUNE FISCALA SI SPALARE DE BANI urmeaza sa fie duse la Parchetul Tribunalului Mehedinti.

Citeste si: CONTROL LA ANTREFRIG: PERCHEZITII LA SEDIUL A ZECI DE FIRME DIN CAPITALA SI ILFOV

Printre suspecti se afla si Stela Mihai, autoproclamata presedinta a romilor din Strehaia si matusa lui Ion Stelica Mihai, cunoscut ca Leo de la Strehaia, la locuinta femeii avand loc, de asemenea, perchezitii.

Sursa foto: stiri.com.ro