Perechea COPIL – UNGUR, in FINALA de DUBLU a turneului BRD NASTASE TIRIAC TROPHY

Romanii MARIUS COPIL si ADRIAN UNGUR s-au calificat in finala probei de dublu din cadrul turneului de tenis BRD Nastase Tiriac Trophy (ATP), dotat cu premii totale de 439.405 euro, vineri seara, la Arenele BNR din Bucuresti, dupa 6-4, 3-6, 10-6 cu britanicii Colin Fleming/Jonathan Marray.

Copil si Ungur sunt la prima lor finala ATP (simplu sau dublu), o performanta remarcabila avand in vedere ca nu joaca prea mult la dublu.

Cei doi s-au impus in fata unui cuplu consacrat la dublu dupa o ora si 21 de minute de joc.

CITESTE SI: Perechea COPIL/UNGUR s-a CALIFICAT in semifinale la BRD NASTASE TIRIAC TROPHY

In finala de duminica, Marius Copil si Adrian Ungur vor infrunta invingatorii din meciul care ii va opune sambata pe Simone Bolelli (Italia)/Steve Darcis (Belgia), respectiv Nicholas Monroe (SUA)/Artem Sitak (Noua Zeelanda). De mentionat faptul ca Bolelli a castigat anul acesta proba masculina de dublu la Australian Open, alaturi de compatriotul sau Fabio Fognini.

CITESTE SI: BRD NASTASE TIRIAC TROPHY: MARIUS COPIL va juca in RUNDA INAUGURALA cu MIHAIL IUJNII

Copil (481 ATP la dublu) si Ungur (164 la dublu), victoriosi in fata unor jucatori mult mai bine clasati in ierarhia mondiala (Fleming — 79, Marray — 63), si-au asigurat un cec de 12.760 euro si 150 de puncte ATP prin calificarea in ultimul act.