Persoanele din Sectorul 3 care au primit AJUTOARE ALIMENTARE de la UE pot beneficia de PACHETE SUPLIMENTARE

Primaria Sectorului 3, prin Directia Generala de Asistenta Sociala si Protectia Copilului (DGASPC), va distribui PACHETE SUPLIMENTARE persoanelor care au beneficiat de ajutoare alimentare de la Uniunea Europeana prin Programului Operational pentru Ajutorarea Persoanelor Defavorizate (POAD) 2014, au anuntat joi reprezentantii institutiei.

Potrivit sursei citate, locuitorii din Sectorul 3 se pot programa in vederea ridicarii pachetelor in perioada 2-13 martie la sediul DGASPC, din bd. 1 Decembrie 1918 nr. 12-14, cladirea noua, parter, camera 2, de luni pana vineri, in intervalul orar 08.00-16.30.

Citeste si: DISTRIBUIREA pachetelor cu AJUTOARE ALIMENTARE de la UE continua in Sectorul 6

“Conform noilor reglementari, aprobate prin H.G. nr. 80/2015, redistribuirea pachetelor se va efectua, in functie de cantitatile disponibile in stoc, persoanelor care fac parte din grupul tinta care a primit deja alimente, atat pe lista de cupoane individuale, cat si pe lista suplimentara, in ordinea categoriilor eligibile, stabilite prin H.G. nr. 799/2014”, se spune in comunicat.

Astfel, pentru a primi pachete de alimente suplimentare, persoanele care au ridicat deja aceste ajutoare pe baza de cupon sau pe lista suplimentara trebuie sa se prezinte la sediul DGASPC Sector 3 pentru programare cu documentele doveditoare.

Citeste si: Guvernul a decis ce se intampla cu AJUTOARELE ALIMENTARE de la UE ramase pe STOC

In cadrul POAD 2014 se distribuie AJUTOARE ALIMENTARE pentru categoriile defavorizate stabilite prin Hotararea de Guvern nr. 799/2014, constand in faina, malai, paste fainoase, ulei, zahar, conserve din carne de porc, din carne de vita in suc propriu si din pate de ficat.