Persoanele din zonele afectate de INUNDATII, cazate in spatiile dedicate angajatilor POSTEI ROMANA

Compania Nationala POSTA ROMANA pune la dispozitia populatiei afectate de INUNDATII spatiile de cazare dedicate angajatilor, aflate in proximitatea zonelor sinistrate, au anuntat vineri reprezentantii companiei.

In plus, operatorul national de posta ofera autoritatilor judetene sprijin logistic, constand in transportul si distributia ajutoarelor colectate la nivel local.

Citeste si: INUNDATII IN ROMANIA: Apele au ucis trei oameni, 99 locuinte au fost distruse complet de viituri

Potrivit sursei citate, managementul Companiei Nationale Posta Romana a transmis autoritatilor locale din judetele Timis, Caras-Severin, Arges, Valcea, Mehedinti, Dolj, Gorj, Olt si Teleorman numarul spatiilor de cazare disponibile, gata sa primeasca sinistratii. Este vorba despre 27 de camere, cu 57 de paturi simple, si despre trei garsoniere, cu trei paturi duble. Spatiile de cazare sunt dotate cu grupuri sanitare si cu bucatarii proprii. Acestea se afla in municipiile Craiova, Ramnicu Valcea, Drobeta Turnu-Severin si Timisoara. Ele pot gazdui in aceasta perioada critica familiile sau persoanele ramase fara adapost.

Citeste si: “AJUTOR DE LA BUCURESTENI”, campanie de strangere de ajutoare pentru persoanele afectate de inundatii

Compania, prin implicarea directa a sefilor Oficiilor Judetene de Posta, va facilita distributia eventualelor ajutoare, colectate de autoritati la nivel local, prin intermediul masinilor din parcul auto propriu. Aceste actiuni se vor desfasura fara ca activitatea curenta a companiei sa fie afectata.

“Posta Romana doreste sa dea exemplul personal al modului in care oamenii simpli, dar si companiile, fie ele publice sau private, trebuie sa-si ajute semenii. Solidaritatea si voluntariatul stau la baza oricarei societati avansate, indiferent de resursele ei financiare”, a declarat Alexandru Petrescu, directorul general al Companiei Nationale Posta Romana. 

Sursa foto: zhd.ro