Persoanele nevoiase din sectorul 3 vor primi ajutoare alimentare

Primaria Sectorului 3 prin Directia Generala de Asistenta Sociala si Protectia Copilului va distribui, in perioada 25 noiembrie 2013-31 martie 2014, ajutoare alimentare in cadrul programului PEAD 2013 (Planul european de ajutorare pentru persoanele cele mai defavorizate din Romania).

Ajutoarele PEAD constau in urmatoarele alimente: faina, malai, zahar, paste fainoase, rosii in suc propriu, zacusca, conserve de carne de porc si ulei. Persoanele care beneficiaza de aceste ajutoare sunt:

– persoanele cu grad de handicap I (grav) ;

– persoanele cu grad de handicap II (accentuat);

– familiile sau persoanele singure care beneficiaza de ajutor social privind venitul minim garantat acordat in baza Legii 416/2001;

– revolutionarii din Decembrie 1989 si urmasii acestora.

Produsele se distribuie in baza actului de identitate in original al solicitantului (in cazul copiilor certificatul de nastere in original). Distribuirea produselor alimentare se face pe baza de bon de ordine cu valabilitate pentru ziua in curs, in punctul de distributie din Calea Vitan nr. 242, langa statia RATB “Pod Vitan”. Programul de lucru este de luni pana joi, intre orele 08.00-16.00 si vineri intre orele 08.00-13.00.

sursa foto: asnews.ro