Peste 1.000 de joburi oferite de multinationale la Iasi

Peste 30 de companii vor oferi peste 1.000 de joburi in perioada 21-22 martie la Iasi, in carul targului de cariera – Angajatori de Top.

Evenimentul va avea loc la Atrium, Palas Mall Iasi, urmand sa ofere posibilitatea vizitatorilor sa intre in dialog cu oameni de business din cadrul companiei, reprezentanti de HR sau chiar top management, sa aplice la joburile deschise de companiile prezente si sa afle care sunt competentele pe care le cauta angajatorii in acest moment, scrie hipo.ro.

Citeste si: TARG DE JOBURI PENTRU STUDENTI SI ABSOLVENTI, LA UPB

Printre companiile prezente la eveniment se numara: Thales Systems, Stefanini, Endava, Teamnet International, Brainspotting, Jxee Lb, Nova Data, Netop, MiOS Romania, Optymyze, Unicredit Business Integrated Solutions, Miele Tehnica, Institutul Național de Cercetare-Dezvoltare pentru Fizica si Inginerie Nucleara de la Magurele, TRW Airbag Systems, Continental, ProCredit Bank, Xerox, Capgemeni, SCC Services Romania.

Accesul publicului va fi permis vineri, 21 martie, in intervalul 10:00 – 18:00 si sambata, 22 martie, in intervalul 10:00 – 17:00, la Atrium Palas Mall Iasi.

Sursa foto: realitatea.net