Peste 100 de politisti sunt prezenti pe traseele de deplasare ale SUPORTERILOR BULGARI care vin la meciul STEAUA-LUDOGORET

Peste 100 de POLITISTI actioneaza, marti, pe traseele de deplasare ale SUPORTERILOR BULGARI catre Bucuresti, in vederea meciului dintre STEAUA si LUDOGORET RAZGRAD, din prima mansa a play-off-ului Ligii Campionilor.

Pentru meciul de fotbal dintre echipele STEAUA si LUDOGORET, care va avea loc la ora 21.45, au fost vandute 2.500 de bilete suporterilor bulgari. Din Bulgaria sunt asteptate, in Bucuresti, 20 de autocare si mai multe autoturisme cu suporteri.

Citeste si: Avancronica STEAUA – LUDOGORET. LIVE TEXT pe MONDO NEWS de la 21.45

Optzeci si cinci de POLITISTI de la rutiera si 29 de la ordine publica vor actiona la nivelul judetelor limitrofe granitei cu Bulgaria, pe principalele artere de circulatie si in special pe DN 5 (Giurgiu – Bucuresti) pentru fluidizarea si monitorizarea traficului rutier, astfel incat sosirea suporterilor din Bulgaria sa se desfasoare in deplina siguranta.

De asemenea, 276 de POLITISTI din cadrul DGPMB vor actiona punctual, in Bucuresti, pentru asigurarea ordinii si linistii publice premergator si pe durata manifestarii sportive.

Citeste si: Peste 700 de JANDARMI vor asigura ORDINEA PUBLICA la meciul Steaua-Ludogoret

STEAUA va intalni echipa LUDOGORET RAZGRAD, marti, de la ora 21.45, pe Arena Nationala, in prima mansa a play-off-ului Ligii Campionilor. Returul va avea loc la 27 august, in Bulgaria.

Sursa foto: latestonsports.com