Peste 100 de tone de GUNOI, ridicate de PRIMARIA SECTORULUI 6 din zona Regie

Din dispozitia primarului RARES MANESCU, in zilele de 24.02.2016 si 25.02.2016, Directia Generala de POLITIE LOCALA SECTOR 6, prin Directia Ordine Publica si Directia Protectia Mediului, Biroul Monitorizare si Control Domeniul Public, a intreprins o ampla actiune de salubrizare si igienizare a unui teren viran situat in apropierea Strazii Piatra Craiulului, intersectie cu Splaiul Independentei, din zona Regie.

Acolo erau depozitate mari cantitati de deseuri de natura diversa care produceau disconfortul cetatenilor si constituiau o imagine cu impact negativ asupra zonei.

In urma actiunii, operatorul de salubritate a ridicat aproximativ 112 tone de deseuri, iar in perioada urmatoare, politistii locali vor monitoriza zona mentionata pentru a preintampina depozitarea de deseuri si pentru a mentine  un climat civilizat.

“Pastrarea curateniei si igienizarea spatiilor publice contribuie la mentinerea unui climat sanatos. Este regretabil ca unele persoane, care nu dau dovada de simt civic, distrug sanatatea cetatenilor care locuiesc in apropierea acestor zone .

Vom continua actiunile de acest gen si monitorizarea zonelor din care au fost ridicate deseurile pentru a preveni situatiile similare, iar persoanele iresponsabile vor fi sanctionate”, a declarat PRIMARUL SECTORULUI 6, RARES MANESCU.

POLITIA LOCALA SECTOR 6 recomanda aducerea la cunostinta autoritatilor a eventualelor situatii similare pentru gestionarea acestora cu maxima operativitate.

Sursa foto: primarie6