Peste 110.000 de VIZITATORI au trecut pragul parcului de distractii DIVERTILAND in acest sezon

DIVERTILAND, cel mai mare parc de distractii acvatice din tara, situat in comuna Chiajna din judetul Ilfov, a inregistrat peste 110.000 de VIZITATORI in perioada iunie-septembrie, in crestere cu 10 la suta fata de sezonul anterior, au anuntat luni reprezentantii parcului.

De asemenea, durata unei vizite la DIVERTILAND s-a prelungit, de la o medie de sase ore in luna august a anului trecut, la 7,5 ore in aceeasi perioada a acestui an. Media de VIZITATORI in timpul zilelor saptamanii a depasit 2.000 de persoane, iar o medie de peste 4.000 de persoane au ales parcul de distractii in timpul zilelor de weekend. Din totalul numarului de VIZITATORI, ponderea familiilor s-a situat la aproximativ 60 la suta, potrivit sursei citate.

Citeste si: Cel mai mare PARC DE DISTRACTII din Romania se redeschide pentru un nou sezon

Reprezentatii parcului mai arata ca strategia de investitii a DIVERTILAND in anul 2014 a urmarit cresterea duratei pe care clientii o petrec aici, precut si cresterea frecventei de revizitare a parcului. Astfel, au fost inaugurate o noua zona de plaja cu nisip, noi baruri si restaurante, un concept store de biciclete si articole sportive, un magazin de suveniruri, in vreme ce zonele cu facilitati dedicate copiilor au fost si ele extinse. In sezonul 2014, DIVERTILAND a organizat peste 300 de evenimente, dintre care majoritatea petreceri pentru copii, in crestere cu 50 la suta fata de sezonul 2013.

Totodata, DIVERTILAND a introdus in sezonul 2014 si noi facilitati de transport in comun, prin parteneriatele incheiate cu Regiotrans, CFR si RATB. Astfel, cu sustinerea Regiotrans, unul dintre cei mai importanti operatori privati de transport feroviar de calatori din tara, DIVERTILAND a facilitat accesul clientilor din Brasov, Ploiesti, Craiova, in vreme ce parteneriatul cu CFR s-a concretizat prin introducerea unor trenuri din Gara de Nord si Gara Basarab. In acelasi timp, legatura cu centrul orasului a fost asigurata prin intermediul liniei 236, operata de RATB, al carei punct de plecare este Piata Operei.

Citeste si: ACVAMANIA, primul PARC ACVATIC GONFLABIL din Romania, va fi deschis pe lacul Mogosoaia

Pentru perioada de extra-sezon, DIVERTILAND a lansat pentru cei mici un spatiu acoperit de peste 1000 metri patrati de joaca si petreceri, care cuprinde multe jocuri, zona de gaming, zona de spectacole, precum si zona dedicata parintilor. Tot in extra-sezon, DIVERTILAND extinde accesul la terenul de paintball, la concept store-ul de biciclete, article sportive si service si pastreaza mixul de transport in comun. 

De asemenea, pentru perioada de extra-sezon, DIVERTILAND pregateste implementarea unui nou concept indoor pentru copii si adolescenti, cel mai mare de acest tip, si care imbina distractia cu activitatile de invatare si educationale si care va deveni un proiect de referinta pe piata de profil din Romania, mai spune sursa citata.

Deschis in 2012, DIVERTILAND este primul concept de parc de distractii dezvoltat dupa cele mai inalte standarde internationale din industria divertismentului. In urmatorii ani, in urma unor investitii continue in facilitati de distractie in aer liber, dar si acoperite, DIVERTILAND va deveni cea mai importanta destinatie de entertainment pentru Europa de Sud-Est, potrivit reprezentantilor parcului.

Sursa foto: Divertiland