Peste 120 de persoane sunt gazduite in ADAPOSTURILE DE NOAPTE din Sectorul 6

Un numar de 129 persoane adulte aflate pe strada in pericol de hipotermie au fost gazduite in ultimele patru zile in ADAPOSTURILE DE NOAPTE ale Directiei Generale de Asistenta Sociala si Protectia Copilului (DGASPC) Sector 6 si ale partenerilor, se arata intr-un comunicat al Primariei Sectorului 6.

Dintre acestea, 15 persoane au fost depistate pe raza sectorului in urma interventiilor efectuate de catre echipele DGASPC Sector 6 impreuna cu echipele Directiei Generale de Politie Locala Sector 6 si gazduite in ADAPOSTURILE DE NOAPTE din subordinea institutiei, alte 16 fiind conduse la centrul administrat de Primaria Capitalei.

Citeste si: Peste 450 de PERSOANE FARA ADAPOST sunt CAZATE in centrele Primariei Capitalei

In aceeasi perioada de timp, alte trei persoane au fost internate in Spitalul Municipal, necesitand ingrijiri medicale de specialitate.

In perioada imediat urmatoare au fost anuntate fenomene meteorologice extreme, iar echipele de interventie ale DGASPC Sector 6 impreuna cu echipele Directiei Generale de Politie Locala Sector 6 vor fi in permanenta in stare de alerta pentru a interveni in eventualele situatii de pericol in care se pot afla adultii sau minorii de pe raza sectorului, mai spune sursa citata.

Citeste si: PERSOANELE FARA ADAPOST din Sectorul 6 au fost cazate in CENTRE SOCIALE

Cetatenii care doresc sa sesizeze un caz al unei persoane fara adapost pot contacta Directa Generala de Asistenta Sociala si Protectia Copilului Sector 6 la numarul de telefon 0731.62.48.49.