Peste 130 de baruri si cluburi din SECTORUL 6, controlate din dispozitia primarului RARES MANESCU

Ca urmare a dispozitiei PRIMARULUI SECTORULUI 6, RARES MANESCU, privind efectuarea de controale la cluburile si restaurantele de pe raza sectorului, in perioada 31.10 – 7.11.2015, inspectorii din cadrul Directiei Protectia Mediului, Directia Inspectie si Control au efectuat verificari de specialitate, conform atributiilor specifice, la agentii economici cu acest gen de activitati.

Dintre cele 134 de societati comerciale verificate in aceasta perioada, s-au constatat neconformari in raport cu legislatia specifica la un numar de 63 de unitati, aplicandu-se sanctiuni contraventionale in valoare de 111.050 lei. Reprezentantii societatilor comerciale au fost somati ca, in termen de 30 de zile, sa depuna documentatiile suplimentare necesare, in caz de neconformare, aplicandu-li-se sanctiuni contraventionale pana la intrarea in legalitate sau, potrivit legii, suspendarea activitatii.

CITESTE SI: PRIMARUL RARES MANESCU A DISPUS EFECTUAREA DE CONTROALE IN CLUBURILE DIN SECTORUL 6

Controalele la agentii economici din SECTORUL 6 vor continua, iar inspectorii PRIMARIEI SECTORULUI 6 vor solicita, ca si pana acum, celorlalte autoritati competente, respectiv Garda Nationala de Mediu si Inspectoratul General pentru Situatii de Urgenta, efectuarea unor controale, conform competentelor, in vederea luarii masurilor legale ce se impun, asa incat operatorii economici din raza SECTORULUI 6 sa respecte in integralitate normele legale in vigoare.

De asemenea, RARES MANESCU a dispus verificarea tuturor avizelor de functionare acordate de serviciul de specialitate al PRIMARIEI SECTORULUI 6.

CITESTE SI: PRIMARUL RARES MANESCU INCURAJEAZA COLECTAREA SELECTIVA IN SECTORUL 6

„Asa cum am promis, am trimis pe teren echipe complexe de control pentru a verifica cluburile, cafenelele, barurile si restaurantele din SECTORUL 6. Acolo unde a fost cazul, au fost aplicate amenzi. Ne reafirmam disponibilitatea de a colabora cu celelelalte institutii abilitate, astfel incat legea sa fie respectata, iar membrii comunitatii sa fie in siguranta”, a declarat primarul RARES MANESCU.

Sursa foto: primarie6