Peste 14.000 de PACHETE CU ALIMENTE de la UE au ajuns la persoanele defavorizate din Sectorul 6

Un numar de 14.758 cutii cu alimente au fost acordate de la inceperea distribuirii ajutoarelor si pana acum, pentru 7.379 persoane din Sectorul 6 care beneficiaza de Programul Operational Ajutorarea Persoanelor Defavorizate 2014, se arata intr-un comunicat de presa al Primariei Sectorului 6.

Potrivit sursei citate, numarul celor care au primit pana acum ajutoare reprezinta 51,2 la suta din totalul beneficiarilor din acest an ai programului.

Punctele de distribuire de unde pot fi ridicate alimentele sunt situate in patru zone, in functie de litera cu care incepe numele de familie al beneficiarilor, dupa cum urmeaza: punctul de lucru din bd. Iuliu Maniu nr. 101, pentru beneficiarii din grupul tinta ale caror nume de familie incepe cu literele A, B si C, punctul de lucru din str. Bascov nr. 14-18, in cadrul Complexului de Servicii de Recuperare, pentru beneficiarii din grupul tinta ale caror nume de familie incep cu literele D, E, F, G, H, I, J, K si L, punctul de lucru din Drumul Sarii nr. 2, pentru beneficiarii ale caror nume de familie incepe cu literele M, N, O, P si Q, si punctul de lucru din str. Murguta nr. 2, pentru cei ale caror nume de familie incep cu literele R, S, Ș, T, T, U, V, X, Y si Z.

Citeste si: Aproximativ 1.700 din beneficiarii de AJUTOARE ALIMENTARE de la UE din Sectorul 6 si-au ridicat produsele

Distribuirea se face pe baza cuponului primit prin posta si al actului de identitate in original. Programul de lucru este de luni pana vineri in intervalul orar 8.00-16.30.

Livrarea ajutoarelor alimentare se face in doua cutii de carton, cu continut identic, fiecare persoana primind doua cutii sigilate. O cutie cuprinde jumtate din cantitatea alocata pentru o persoana. Fiecare beneficiar are dreptul la urmatoarele cantitati de alimente: faina alba de grau – sase kilograme, malai – sase kilograme, paste fainoase – doua pungi de 400 de grame, ulei – patru litri, zahar – patru kilograme, conserva din carne de porc – opt cutii metalice de 300 de grame, conserva din carne de vita in suc propriu – sase cutii metalice de 300 de grame, conserva din pate de ficat – zece cutii metalice de 200 de grame.

Distribuirea alimentelor pentru persoanele inscrise pe lista suplimentara se va efectua dupa ce se va incheia distribuirea alimentelor pe baza de cupon individual.

Citeste si: Primaria Sectorului 6 distribuie AJUTOARELE ALIMENTARE de la UE pentru persoanele defavorizate

Directia Generala de Asistenta Sociala si Protectia Copilului Sector 6 a pus la dispozitia cetatenilor numerele de telefon 0720.48.16.09 si 0721.77.29.66, unde cei interesati pot suna in continuare pentru a primi asistenta referitoare la Programul Operational Ajutorarea Persoanelor Defavorizate 2014.