Peste 2.000 de locuri de munca pentru tineri, in hoteluri din Marea Britanie, Grecia si Cipru

Peste 2.000 de locuri de munca in hoteluri de lux din Marea Britanie, Grecia si Cipru vor fi disponibile pentru tineri la un targ de cariere care va fi organizat la nivel national, in perioada 27 martie – 13 aprilie, de IcepWorld, au anuntat luni reprezentantii companiei.

Reprezentantii IcepWorld vor fi prezenti in 20 de judete din tara pentru a sustine interviuri de selectie. Printre orase se numara Buzau, Galaţi, Braila, Bacau, Piatra Neamţ, Suceava, Botosani, Vaslui, Iasi, Sfantu Gheorghe, Miercurea Ciuc, Alba Iulia, Hunedoara, Targu Mures, Sibiu, Ramnicu Valcea, Targu Jiu, Targoviste, Pitesti si Bucuresti.

Citeste si: Chinezii de la Huawei vor sa creasca investitiile si numarul angajatilor din Romania

Tinerii selectaţi la targul de cariere vor avea posibilitatea sa lucreze in hoteluri de 4 si 5 stele din Grecia, Cipru si Marea Britanie. Locurile de munca disponibile sunt entry si middle level, in toate departamentele din cadrul unui hotel: de la Front Office (receptioner de hotel, asistent receptie, bell boy), pana la Housekeeping (camerista, personal curaţenie), Food & Beverage (restaurant, servire, bar, bucatarie), Spa, Entertainment, Mentenanţa. Tinerii care vor fi angajati in Grecia sau Cipru vor putea castiga intre 450 si 600 de euro net pe luna, cazarea si cele trei mese pe zi fiind asigurate gratuit de catre angajatori. In Marea Britanie, salariile pornesc de la 6,31 lire brut pe ora (echivalentul a 7,6 euro/ora), ceea ce inseamna un castig intre 1.000 si 1.500 de lire brut pe luna.

Tinerilor li se cere sa cunoasca limba engleza cel putin la nivel conversational. Ei nu trebuie sa aiba experienta in domeniul hotelier deoarece in Grecia si Cipru vor parcurge la locul de munca un program complet de pregatire.

Sursa foto: IcepWorld