Peste 200 de SIBIENI vor lua parte la INVESTIREA lui KLAUS IOHANNIS ca presedinte al Romaniei

Primarul interimar al Sibiului, Astrid Fodor, va pleca duminica dimineata spre Bucuresti pentru a fi alaturi de KLAUS IOHANNIS la receptia de dupa depunerea juramantului ca presedinte al Romaniei.

Ea nu va veni singura in Capitala. ”Merg la o receptie la Cotroceni. O sa merg alaturi de consilierii locali si de un grup reprezentativ din primaria Sibiu. Este un grup mai consistent”, a spus Fodor, citata de oradesibiu.ro.

De la dineul ce va avea loc duminica la Palatul Controceni nu vor lipsi si sibieni apopiati lui KLAUS IOHANNIS. Viceprimarul Virgil Popa, mai multi consilieri judeteni de la PNL si PD, precum si de la FDGR, directori din cadrul primariei Sibiu sau colegi ai lui Carmen Iohannis, de la Colegiul National Gheorghe Lazar, vor fi si ei prezenti la eveniment. De asemenea vor fi acolo si oameni de cultura din Sibiu.

Citeste si: Klaus Iohannis va depune juramantul duminica. Ceremonia va incepe in Parlament la ora 12.00

”Din cate am inteles este o lista cu 202 persoane din Sibiu care vor fi acolo”, a spus copresedintele PNL Sibiu, Mircea Cazan.

Pe lista oficiala a sibienilor care vor ciocni o cupa de sampanie cu presedintele ales la Cotroceni, se numara si prietenii acestuia. Ioan Ciolan de la Ambient, consulul onorific al Austriei, Andreas Huber sau finul Marius Vecerdea, toti insotiti de sotiile lor, merg duminica in Bucuresti pentru a fi alaturi de KLAUS IOHANNIS dupa ce va depune oficial juramantul ca presedinte ales al Romaniei.

Citeste si: Surpriza! Ce cadou va primi Klaus Iohannis la ceremonia de investitura

Familia lui KLAUS IOHANNIS si cativa apropiati ai acestuia vor asista si depunerea juramantului din Parlament. Totodata, la Parlament va fi amenajata o alta in care alti invitati vor putea urmari ceremonia pe un ecran mare.

Sursa foto: cancan.ro