Peste 25 de universitati si scoli britanice de PRESTIGIU isi prezinta oferta educationala la Bucuresti

British Council organizeaza, in data de 22 noiembrie, a doua editie a targului educational “Education UK Exhibition”, in cadrul caruia sunt prezentate exclusiv institutii de invatamant britanice, au anuntat reprezentantii institutiei.

Evenimentul, singurul de acest tip din Romania, se va desfasura la Hotelul Howard Johnson din Bucuresti, intre orele 10.00 si 19.00, iar accesul vizitatorilor va fi gratuit.

Potrivit reprezentantilor British Council, sapte dintre universitatile prezente la “Education UK Exhibition” sunt plasate in prima treime a University League Table 2015 (University of East Anglia, University of Birmingham, University of Kent, The University of Nottingham, Cardiff University, University of Manchester si University of Essex), iar printre scoli se remarca Regent College si The Duke of York’s Royal Military School. 

Citeste si: BILETE GRATUITE la muzee, opera, film si teatru pentru STUDENTI, la o noua editie a festivalului STUDENTIADA

In cadrul acestui targ educational, reprezentantii universitatilor si scolilor britanice vor sustine o serie de seminarii pe teme diverse – cum se scrie un eseu pentru inscrierea la facultatile din UK in asa fel incat succesul sa fie garantat, avantajele de a studia dreptul in Marea Britanie, ce domenii de specializare sunt competitive si de ce, varietatea specializarilor in materie de arta si design disponibile in Marea Britanie, la toate nivelurile de calificare (licenta, masterat, doctorat) si multe altele. Programul complet al evenimentului educational este disponibil pe website-ul British Council, la www.britishcouncil.ro.

Printre expozanti se numara si UCAS, organizatia britanica responsabila cu managementul aplicatiilor pentru universitatile si colegiile din Marea Britanie. Aceasta va sustie o prezentare menita sa ofere o imagine de ansamblu asupra procesului de inscriere la studii in Marea Britanie, de la cum sa aplici, cum sa alegi cea mai potrivita specializare, cum sa completezi aplicatia online si pana la redactarea motivatiei personale si posibilitatile de finantare.

Vizitatorii pot afla direct de la universitatile de interes si despre oferta de burse disponibila pentru studentii romani.

Citeste si: STUDENTII au discutat cu ministrul MIHNEA COSTOIU

Clubul Liderii Mileniului Trei va organiza, in cadrul acestui eveniment educational, Forumul Civic pe Educatie care isi propune sa sprijine dezbaterile pe teme de politici educationale cu impact in imbunatatirea sistemului educational din Romania. Participarea la aceasta conferinta se face doar pe baza de invitatie. 

Cei care se inscriu online la targul educational au doua sanse de a castiga premii: vor participa automat la o tombola cu premii si se pot inscrie la un concurs foto care va aduce castigatorului doua bilete de avion, dus-intors, pentru Londra.

Sursa foto: facebook.com