Peste 3.400 de locuri de munca, oferite in aceasta saptamana la targul “Angajatori de Top” din Bucuresti

Peste 3.400 de locuri de munca vor fi oferite de companiile participante la cea de-a 16-a editie a targului de cariera “Angajtori de Top”, care va avea loc in Bucuresti in zilele de 4 si 5 aprilie, au anuntat organizatorii.

Evenimentul va reuni 100 de companii participante, iar in cele doua zile de eveniment sunt asteptati 15.000 de vizitatori, potrivit sursei citate.

Companiile confirmate in cadrul acestei editii provin din domenii variate de activitate, cele mai bine reprezentate fiind IT-ul (36 la suta dintre companiile participante), outsourcing (13 la suta), bunuri de larg consum (11 la suta), ingineria (10 la suta), financiar-bancar (6 la suta), audit si consultanta (5 la suta), restul firmelor provenind din telecomunicatii, vanzari cu amanuntul, constructii, educational, farmaceutic, transport si logistica.

Citeste si: Universitatea Politehnica Bucuresti organizeaza a treia editie a “Polifest”

Potrivit sursei citate, iIn urma centralizarii informatiilor cu privire la cele 3.400 de locuri de munca oferite de companiile participante la targ, a reiesit faptul ca 42 la suta dintre acestea sunt pentru candidatii cu pana la un an de experienta, 26 la suta pentru tineri intre unu si trei ani de experienta si 32 la suta pentru candidati cu peste trei ani experienta. In plus, in cadrul manifestarii, tinerii vor putea aplica la peste 20 programe de internship&trainee.

Pentru posturile disponibile la targ, procesul de recrutare consta, in medie, din patru etape: screening-ul CV-urilor, urmat de un interviu telefonic, o serie de interviuri individuale sau de grup cu rerutorii companiei sau cu managerul direct, urmate in final, de un interviu  pentru prezentarea ofertei de angajare.

Targul este organizat de Catalyst Solutions, o companie de consultanta in domeniul resurselor umane, specializata in dezvoltarea de solutii de recrutare si employer branding.

Sursa foto: hipo.ro