Peste 3.400 de LOCURI DE MUNCA vor fi oferite la targul “Angajatori de Top”

Peste 3.400 de LOCURI DE MUNCA vor fi oferite la targul “Angajatori de Top”, care va avea loc pe 17 si 18 octombrie la Sala Palatului din Bucuresti, au anuntat organizatorii.

LOCURILE DE MUNCA vor fi oferite de 100 de companii din domenii diferite de activitate. Astfel, oferta de locuri de munca va fi una variata, in departamente precum: dezvoltare software, securitate IT, suport tehnic, contabilitate, achizitii, relatii cu clientii, bancar, vanzari, inginerie, resurse umane, consultanta, telecomunicatii, educatie si marketing.

Citeste si: Protocol de COLABORARE intre Primaria Sectorului 3 si Departamentul pentru IMM-uri, Mediu de Afaceri si Turism

In ceea ce priveste nivelul de experienta cerut pentru LOCURILE DE MUNCA oferite de companii, 50 la suta sunt pentru candidati cu o experienta cuprinsa intre unu si cinci ani, 44 la suta sunt locuri de munca si programe adresate studentilor si personelor cu cel mult un an experienta, iar sase la suta sunt adresate persoanelor cu peste cinci ani experienta.

In cadrul targului de cariera “Angajatori de Top”, vizitatorii vor avea ocazia sa participe la 30 de workshop-uri si conferinte. “Acestea reprezinta un cadru oportun de interactiune cu responsabilii in selectie si recrutare, specialisti in domeniu sau top management. Structura si tematicile abordate in cadrul workshop-urilor si conferitelor ofera o perspectiva de ansamblu asupra procesului de selectie si recrutare din cadrul companiilor, oportunitatile de dezvoltare personala si profesionala pe care le ofera, inovatiile pe care le fac companiile in domeniile lor de activitate”, afirma organizatorii.

Citeste si: Peste 18.000 de LOCURI DE MUNCA vacante, la inceputul saptamanii

Intrarea la targ va fi gratuita. Targul va fi deschis in cele doua zile intre orele 10.00 si 17.00.

Targul este organizat de Catalyst Solutions, o companie de consultanta in domeniul resurselor umane, specializata in dezvoltarea de solutii de recrutare si employer branding.

Sursa foto: iasi4u.ro