Peste 30 de licee si scoli de elita din strainatate isi prezinta oferta la Bucuresti

Peste 30 de licee si scoli de elita din Europa si Statele Unite ale Americii isi vor prezenta in perioada 15-16 martie oferta de formare, la o noua editie a targului World Education, care va avea loc in Bucuresti.

Totodată, la targ vor fi prezentate bursele disponibile pentru elevii care isi doresc sa studieze in strainatate, precum si oferte de tabere de vara de limbi straine din intreaga lume.

Targul este destinat copiilor cu varste cuprinse intre sapte si 18 ani, precum si parintilor care doresc sa le ofere copiilor lor o educatie de calitate.

Citeste si: Liceenii romani pot obtine burse pentru clasele pregatitoare ale Marilor Scoli din Franta

Participantii la targ vor putea participa la intalniri individuale cu reprezentantii liceelor si scolilor de elita prezente si vor beneficia de consultanta educationala specializata pentru identificarea celei mai potrivite scoli. De asemenea, participantii vor primi informatii despre bursele oferite de licee din Marea Britanie, Elvetia si SUA, precum si consultanta in vederea alegerii taberei de vara potrivite.

Programul manifestarii include si prezentari sustinute de reprezentantii scolilor de top din Europa, precum si prezentari specializate sustinute de experti in dezvoltarea profesionala si psihologi.

Targul va avea loc la Hotelul Athenee Palace Hilton intre orele 11.00 si 16.00 si este organizat de Integral Programe Educationale.

Sursa foto: iqool.ro