Peste 400 de AMENZI, aplicate de POLITISTII LOCALI din Sectorul 6 in prima luna a anului

Agentii Directiei Generale de Politie Locala Sector 6 au desfasurat in prima luna a acestui an actiuni in vederea respectarii ordinii si linistii publice, prin depistarea persoanelor care incalca normele de convietuire sociala, ordinea si linistea publica, potrivit unui comunicat al Primariei Sectorului 6.

Totodata, au fost identificate grupurile de persoane care consuma alcool pana la ore tarzii in zonele limitrofe locuintelor.

In urma interventiilor, au fost legitimate 1.330 de persoane, au fost identificate 147 de persoane fara adapost si aplicate 102 sanctiuni contraventionale, in valoare de 13.250 lei.

Citeste si: Politistii locali asigura FLUIDIZAREA CIRCULATIEI RUTIERE la intrarea si iesirea din Capitala

De asemenea, au fost efectuate controale si in pietele agroalimentare din Sectorul 6 in vederea indepartarii falsilor producatori agricoli si pentru respectarea normelor de curatenie.

Au fost legitimate 1.265 persoane, au fost aplicate 354 sanctiuni contraventionale si au fost confiscate bunuri (fructe si legume) comercializate ilegal, in valoare de peste 5.370 de lei.

Citeste si: CLUBURILE DE NOAPTE din Regie si Grozavesti, CONTROLATE de politistii locali

Potrivit Directiei Generale de Politie Locala Sector 6, actiunile de control care au  scopul de a asigura si mentine ordinea si siguranta publica se vor desfasura permanent in tot Sectorul 6, aplicandu-se, de fiecare data cand va fi cazul, sanctiuni contraventionale.

Sursa foto: gandul.info