Peste 50.000 de STUDENTI vor avea ACCES GRATUIT la teatru, opera, concerte si muzee in cadrul “UNIFEST”

Peste 50.000 de STUDENTI din centrele universitare vor avea ACCES GRATUIT in perioada 4-14 noiembrie la teatru, opera, concerte si muzee, in cadrul festivalului “UNIFEST”, a anuntat Uniunea Studentilor din Romania (USR).

Cu peste 300 de evenimente in 18 orase universitare, printre care se numara Bucuresti, Arad, Brasov, Cluj-Napoca, Iasi, Ploiesti, Sibiu, Suceava, Targu Mures si Timisoara, si bilete gratuite la muzee, filme, Ateneu sau spectacole de teatru, opera si opereta, UNIFEST aduce pentru al treisprezecelea an consecutiv cultura, arta si educatia nonformala mai aproape de STUDENTI.

Citeste si: Concerte de MUZICA CLASICA la METROU, timp de o saptamana

“Pe baza carnetului de student, cei interesati isi ridica bilete in centrele universitare si au ACCES GRATUIT la institutii culturale. Avem si evenimente specifice prin care promovam tinerii talentati, de exemplu, Noaptea alba a teatrului studentesc, Maratonul de scurtmetraje, Seara de folk, Crosul studentesc. Luni avem concert Vunk la Sala Polivalenta, unde sunt asteptati aproximativ 8.000 de studenti, iar saptamana viitoare avem si un concurs de miss”, a declarat marti presedinta USR, Loredana Urzica.

Citeste si: Absolventii de la UNATC “I.L. Caragiale” isi prezinta productiile de licenta

Ea a mentionat ca nu lipsesc nici trainingurile sustinute de specialisti pentru a-i ajuta pe STUDENTI sa se dezvolte in domenii precum comunicare, project management etc.

Loredana Urzica a spus ca, in contextul evenimentului, STUDENTII pot dona sange.

Sursa foto: legalstyle.ro