Peste 600 de hectare din Bucuresti vor fi stropite cu solutii impotriva tantarilor

Primaria Municipiului Bucuresti (PMB) va aplica tratamente pentru combaterea tantarilor pe o suprafata de circa 615,2 hectare. Solutiile vor fi aplicate in marile parcuri din Capitala, iar intregul proces va dura trei ore.

Reprezentantii PMB au anuntat ca joi, 22 august, pentru a preintampina inmultirea tantarilor, vor continua tratamentele suplimentare pentru combaterea acestora. Solutia va fi imprastiata in zona parcurilor Herastrau, Tineretului, Pantelimon, Tei, Plumbuita, Alexandru Ioan Cuza, Titan-Balta Alba, Kiseleff, National, Carol,Giulesti, Giulesti Cinema, Crangasi, Izvor, Cismigiu si Lacul Vacaresti.

Tratamentele impotriva tantarilor vor fi aplicate pe o suprafata de 615,2 hectare, incepand cu ora 6.30, iar intregul proces va dura trei ore, pana la 9.30, dintr-un elicopter dotat cu rezervor pentru substante biocide si duze microner. In locurile publice in care urmeaza sa fie aplicat tratamentul au fost amplasate avertizoare cu data si intervalul orar in care vor fi aplicate insecticidele.

Sursa foto: giurgiuveanul.ro