Peste 70 de UNIVERSITATI DIN STRAINATATE vor fi prezente la targul international RIUF

Peste 70 de universitati din 15 tari si cele mai importante institutii de invatamant superior din Romania isi vor prezenta oferta de studii de licenta si masterat in zilele de 14 si 15 martie la Bucuresti, in 17 martie la Cluj-Napoca si pe 19 martie la Galati, in cadrul celei de-a XVI-a editii a (Romanian International University Fair (RIUF), au anuntat joi organizatorii printr-un comunicat de presa.

Conform sursei citate, anual, peste 15.000 de elevi si studenti romani intra in contact cu reprezentantii universitatilor din intreaga lume la acest targ.

Citeste si: STUDENTII sunt asteptati sa-I nominalizeze pe CEI MAI BUNI PROFESORI din UNIVERSITATI

Pentru a veni in ajutorul tinerilor care vor sa studieze in strainatate, la RIUF vor fi prezenti si consilieri educationali.

Astfel, la fiecare stand, dar si in cadrul prezentarilor sustinute, consilierii Edmundo, Universalio si Edmerica le vor explica in detaliu care sunt procesele de aplicare in diferitele sisteme de invatamant, dar si cum pot sa isi maximizeze sansele de reusita.

Pentru o experienta cat mai relevanta, reprezentantii universitatilor le recomanda vizitatorilor sa vina la targ cat mai informati cu privire la ceea ce isi doresc si cu intrebari cat mai specifice la care sa gaseasca raspunsul potrivit.

Citeste si: Peste 40 de UNIVERSITATI DE ELITA din strainatate isi prezinta programele de studiu la WORLD EDUCATION FAIR

Pentru participare si pentru rezervarea unui loc la seminariile sustinute de reprezentantii universitatilor este necesara inscrierea pe site-ul www.riuf.ro.

Una dintre institutiile de invatamant superior care vor fi prezente la targ este King Abdullah University of Science and Technology (KAUST), printre cele mai avansate universitati din domeniu, care ofera numeroase beneficii pentru studentii romani.

RIUF este cel mai mare eveniment educational din Romania si are o experienta de zece ani si 15 editii.

De-a lungul timpului, targul a adunat peste 150 de expozanti din 20 de tari iar anual sunt prezenti peste 15.000 de vizitatori.

Sursa foto: caminulzero.ro