Peste O TONA de ARTIFICII si PETARDE, CONFISCATE de politistii constanteni

Politistii constanteni au CONFISCAT peste o TONA de ARTIFICII si PETARDE detinute fara autorizatie, care au fost descoperite in urma a zece perchezitii facute la sfarsitul saptamanii trecute, in acest caz politistii intocmind dosare penale pe numele a trei barbati.

Potrivit Politiei Judetene Constanta, politistii Serviciului Arme Explozivi si Substante Periculoase au facut zece perchezitii la Constanta, Medgidia, Techirghiol si Cerchezu, la locuintele unor persoane suspectate ca ar detine articole pirotehnice fara autorizatie, o parte din acestea provenind din furt.

Citeste si: PERCHEZITII la peste 250 de firme pentru combaterea comertului ILEGAL cu CARNE

In urma perchezitiilor, politistii au ridicat din locuinta unui barbat din Constanta 850 de kilograme de PETARDE si ARTIFICII. Acesta a prezentat o factura de provenienta doar pentru o parte din articolele pirotehnice, insa nu era autorizat sa desfasoare astfel de operatiuni. De asemenea, din locuintele altor doi barbati, din Medgidia si din Techirghiol, au fost CONFISCATE 200 de kilograme de materiale pirotehnice pentru care acestia nu aveau acte de provenienta sau autorizatie pentru astfel de operatiuni.

Citeste si: PERCHEZITII de AMPLOARE la CONTRABANDISTII de TIGARI din IASI si VASLUI

In acest caz au fost intocmite dosare penale pentru operatiuni cu articole pirotehnice, fara drept.

Sursa foto: lideruldeopinie.ro