“Pet Friendly Hotels”, primul SITE ROMANESC care iti gaseste cazare tie si cainelui tau. FOTO

Ai un CAINE si nu vrei sa-l lasi acasa atunci cand pleci in concendiu? Solutia este doar la un click distanta! PET FRIENDLY HOTELS este prima platforma integrata de servicii utilitare pentru posesorii de animale de companie.

Practic accesezi siteul (www.petfriendly.ro) si esti la un pas de a gasi hoteluri, pensiuni, restaurante, terase in care ANIMALUL tau este primit fara restrictii.

Citeste si: LAPUSEL, MARAMURES: HOTEL DE LUX PENTRU CAINI, LA CATIVA KILOMETRI DE BAIA MARE

“PET FRIENDLY s-a nascut pentru  a acoperi o nevoie, o deficienta pe care am descoperit-o in Romania ca iubitor de caini, proprietar de caine cu pedigree de campion, cu care particip la diferite concursuri interne si internationale.

De fiecare data cand intentionam sa plec cu familia undeva, aici incluzand si CAINELE, pierdeam foarte mult timp cautand un hotel sau restaurant  in care puteam fi insotit de un animal de companie. In majoritatea cazurilor, eram refuzati, situatie cu care se confrunta majoritatea posesorilor de ANIMALE.

PET FRIENDLY HOTELS este solutia noastra pentru aceasta problema si ne propunem sa devina o platforma interactiva prin care sa interactionam permanent cu utilizatorii ei”, marturiseste dr. Bogdan Ivanescu, initiatorul platformei Pet Friendly.

In plus, accesand site-ul vei gasi nu numai pensiuni, hoteluri si restaurante prietenoase cu ANIMALUTUL tau, ci si centre de asistenta veterinara, tarcuri publice, gradinite de zi, saloane de cosmetica si multe altele. Investitia a fost de aproximativ 20.000 de lei si, cel mai important, toate informatiile sunt  verificate si confirmate, in prealabil, prin vizite in locatie, serviciile fiind astfel garantate, nu doar promise.

Citeste si: BRUNO ICOBET, CASTIGATORUL ROMANII AU TALENT, SEZONUL 3: CAINII SUNT FOARTE OBOSITI!

Momentan sunt vizate doar orasele resedinta de judet din Romania insa proiectul se va extinde, treptat, in intreaga tara.