Petr Cech a avut un debut de vis în hocheiul pe gheață profesionist! A fost declarat MVP-ul meciului! Video

Petr Cech, 37 de ani, goalkeeper-ul care a scris istorie la Chelsea, și-a făcut debutul duminică seara în hocheiul profesionist.

Cehul, retras primăvara trecută din fotbalul profesionist, a semnat recent cu formația britanică de hochei Guildford Pheonix (liga a patra), iar primul său meci în noua postură a fost unul spectaculos.

Petr Cech a parat două lovituri de departajare (ultima fiind cea decisivă) în meciul câștigat de echipa sa contra lui Swindon Wildcats 2, scor 3-2.

Citește și:  FLOYD MAYWEATHER, AMINTIRI DIN PUȘCĂRIE! CE MÂNCA ȘI CÂT PLĂTEA TAXĂ DE PROTECȚIE

Potrivit The Guardian, interacțiunea lui Petr Cech cu lumea hocheiului nu este una întâmplătoare, acesta fiind unul dintre sporturile favorite ale fostului goalkeeper ale echipelor londoneze Chelsea și Arsenal. ”În copilărie visam să joc hochei pe gheață, însă cum echipamentul de joc era foarte scump am ales într-un final să mă duc la fotbal. Iar n seara asta sunt extrem de fericit că am reușit să-mi îndeplinesc acest vis”, a declarat Cech după prima sa partidă în hocheiul pe gheață profesionist. Cehul a fost declarat MVP-ul partidei dintre Guilford Pheonix și Swindon Cats 2.

Sursa foto și video: the guardian