PETRA KVITOVA, atacata si RANITA serios in propria casa! Jucatoarea a fost OPERATA timp de 4 ore

Jucatoarea de tenis PETRA KVITOVA, locul 11 WTA, a fost atacata si RANITA serios cu un cutit in propria locuinta. Incidentul s-a produs in localitatea Prostejov din Cehia, PETRA KVITOVA fiind victima unui jaf, conform The Guardian.

UPDATE: PETRA KVITOVA a fost operata de urgenta. Interventia a durat patru ore, iar jucatoarea din Cehia se simte mai bine si va putea juca din nou tenis, conform Daily Telegraph. Medicii au transmis ca ranile PETREI KVITOVA au fost “grave” si ca jucatoarea a avut mare noroc ca a scapat cu viata dupa ce a fost atacata de un hot in propria locuinta.

Totusi, PETRA KVITOVA va rata turneul de la Australian Open, conform unui anunt facut de agentul sau. Se asteapta ca jucatoarea din Cehia sa absenteze cel putin trei luni de pe teren deoarece nu se va putea antrena. Din cauza acestui atac, PETRA KVITOVA s-a ales cu rani la toate cele cinci degete de la mana stanga. PETRA KVITOVA este stangace, astfel ca acest incident i-ar putea afecta cariera pe termen lung.

STIRE INITIALA

Castigatoarea de Grand Slam a fost transportata de urgenta la spital dupa ce a fost ranita, dar viata sa nu este in pericol, a transmis un purtator de cuvant al PETREI KVITOVA.

PETRA KVITOVA a marturisit ca a fost ranita serios la mana stanga in timp ce incerca sa se apere de atacatorul inarmat cu un cutit. “Asa cum multi dintre voi au aflat, am fost victima unui atac de a avut loc in apartamentul meu, agresorul fiind inarmat cu un cutit. In incercarea de a ma apara, am fost ranita grav la mana stanga. Sunt afectata, dar norocoasa sa fiu in viata. Accidentarea este grava si va fi nevoie sa merg la medici specialisti, dar daca stiti ceva despre mine stiti ca sunt o persoana puternica si ca voi lupta”, a transmis pe Facebook PETRA KVITOVA.

PETRA KVITOVA va rata primele turnee ale anului printre care si AUSTRALIAN OPEN.

Sursa foto: wtatennis.com