PETRACHE (PNL): Atitudinea PSD in cazul VOTULUI PRIN CORESPONDENTA, intre CINISM SI NEPASARE

Secretarul general al PNL, MARIAN PETRACHE, a declarat, joi, ca atitudinea PSD in cazul VOTULUI PRIN CORESPONDENTA se poate plasa INTRE CINISM SI NEPASARE, relateaza Agerpres.

“Atitudinea PSD in cazul votului prin corespondenta se poate plasa intre cinism si nepasare. Pesedistii condusi de LIVIU DRAGNEA sunt cei care in obiectivul camerelor de filmat sunt cei mai buni prieteni ai romanilor din diaspora, insa, in culisele politicii, cand vine vorba de luat decizii in favoarea acestor cetateni, PSD ISI URMARESTE PROPRIILE INTERESE MESCHINE, nedand doi bani pe respectarea drepturilor romanilor. La inceputul acestei saptamani, PSD se lauda in plenul Parlamentului, dar si in fata opiniei publice, ca va introduce cat mai curand in Legislativ un proiect privind votul prin corespondenta, acuzandu-ne, in mod ironic, pe noi cei din PNL, de tergiversare”, se arata intr-un comunicat de presa remis Agerpres de Petrache.

Potrivit acestuia, PSD “a blocat” timp de 10 luni ADOPTAREA VOTULUI PRIN CORESPONDENTA, iar acum, la cateva zile distanta dupa ce si-a asumat public adoptarea legii, “isi arata limitele” in a realiza acest proiect.

CITESTE SI: ZGONEA: AEP ESTE INCAPABILA SA FACA UN PROIECT AL LEGII VOTULUI PRIN CORESPONDENTA

“PSD, prin vocea acuzatoare a lui Valeriu Zgonea, ISI ARATA LIMITELE in a realiza acest proiect. Nu putem spune daca e vorba de incompetenta sau indolenta, insa un lucru e clar — acela ca PSD CAUTA TAPI ISPASITORI pentru neputinta lor. Mai nou, vinovati pentru ca nu avem un vot prin corespondenta sunt cei de la Autoritatea Electorala Permanenta. Potrivit logicii lui Valeriu Zgonea, toata lumea este de vina, numai PSD-ul este sfant. Socialistii lui Liviu Dragnea au avut posibilitatea de a da romanilor din diaspora sansa de a vota in conditii cat mai bune inca de anul trecut, insa, stiind ca nu au vreo sansa in ochii electoratului din strainatate, au preferat sa blocheze proiectul depus de PNL”, a sustinut Petrache.

Potrivit sursei citate, PNL va continua sa militeze pentru votul prin corespondenta pana cand acesta va fi adoptat.

Sursa foto: jurnaluldeilfov