PETRE GRIGORAS si-a dat DEMISIA dupa victoria PANDURILOR cu RAPID

Antrenorul PETRE GRIGORAS a declarat, sambata, ca meciul cu RAPID BUCURESTI, scor 2-0, din etapa a XVII-a a Ligii I, a fost pentru el ultimul pe banca tehnica a echipei PANDURII TARGU JIU si ca era normal sa se retraga, avand in vedere faptul ca rezultatele nu l-au ajutat, informeaza sptfm.ro.

“Chiar daca nu am facut un meci stralucit, victoria este meritata. A fost ultimul meu meci, de comun acord am ajuns la acest deznodamant. Nu e niciun fel de problema, incepand de astazi nu voi mai fi pe banca tehnica a echipei. Din pacate, rezultatele nu m-au ajutat si era normal ca eu sa ma retrag. Nu se stie, poate ma voi intoarce in viitor si a treia oara!

CITESTE SI: LIGA I: PANDURII – RAPID 2-0 (1-0) / GIULESTENII incheie turul pe post de “LANTERNA ROSIE”

Regret ca nu am castigat mai multe puncte, dar alti factori s-au impus, chiar daca jocul echipei nu stralucea. Sunt sigur ca echipa asta va termina in prima jumatate a clasamentului. Am avut si mult ghinion … dar asta este viata, asta este fotbalul. Le multumesc tuturor celor care au avut incredere in mine. Voi vedea ce voi face, daca voi avea o oferta o voi analiza”, a spus PETRE GRIGORAS la Sport Total FM.

Formatia PANDURII TARGU JIU a invins, sambata, pe teren propriu, cu scorul de 2-0 (1-0), echipa RAPID BUCURESTI, intr-un meci din etapa a XVII-a a Ligii I. Golurile au fost marcate de Roman ’14 si Matulevicius ’89. PANDURII TARGU JIU se afla pe locul 12 in clasamentul Ligii I, cu 18 puncte.

CITESTE SI: LIGA I: CEAHLAUL – U CLUJ 0-6 (0-3) / “SEPCILE ROSII” le-au dat cu terenul in cap moldovenilor 

Sursa foto: sport.ro