Petre Grigoras, suparat pe Arpad Paszkany: Ce mi se intampla trebuie sa imi fie invatatura de minte

Petre Grigoras a reactionat extrem de dur dupa demiterea sa de la CFR Cluj. Tehnicianul e foc si para pe conducerea din Gruia, care nu i-ar fi transmis in mod direct decizia. Grigoras sustine ca a aflat din presa mutarea lui Arpad Paszkany.

“In primul rind pot sa spun ca sunt suparat de faptul ca nu mi s-a spus frumos in fata ca am fost inlocuit cu Vasile Miriuta. Imi pare rau ca patronul echipei a anuntat acest lucru la televizor, iar mie nu mi s-a comunicat nimic.

Regret ca am luat o echipa din mers, fara sa cunosc lotul, iar acum pot sa afirm ca tot ce mi se intampla trebuie sa imi fie invatatura de minte. Sunt multe care m-au deranjat, dar nu mai vreau sa vorbesc, deoarece e clar ca nu imi cade bine aceasta decizie luata de conducere”, a declarat Petre Grigoras pentru Fanatik.

Grigoras acuza lipsa de liniste din vestiarul echipei din Gruia. Sustinerea conducerii nu a fost suficienta, lasa de inteles Grig.

“E clar ca lipsa rezultatelor a fost principalul motiv pentru care nu am mai ramas la CFR. Insa la Cluj, aproape etapa de etapa, presa imi punea intrebarea daca mai raman si meciul urmator pe banca”, a incheiat tehnicianul.