PETRE ROMAN s-a inscris in cursa interna a PNL pentru Primaria Capitalei

PETRE ROMAN a confirmat ca s-a inscris, marti, in cursa interna a Partidului National Liberal pentru candidatura la functia de primar general al Capitalei. Pana in prezent s-au mai inscris in cursa interna pentru primaria generala europarlamentarul Cristian Busoi si deputatul Ludovic Orban, informeaza Hotnews. 

El a declarat pentru HotNews.ro ca isi va prezenta obiectivele pentru Bucuresti dupa ce se finalizeaza sondajele de opinie in randul bucurestenilor privind cei trei candidati. “Intai sa constatam ca bucurestenii il vor mai mult pe ROMAN decat pe contracandidati 

Intrebat ce l-a determinat sa candideze, ROMAN a afirmat: “Sunt bucurestean 100%. M-am nascut in Bucuresti, am facut toata scoala in Bucuresti si am trait intotdeauna in Bucuresti. Intotdeauna mi-am dorit sa vad ca orasul arata intr-un fel.”

CITESTE SI: LUDOVIC ORBAN s-a inscris in cursa pentru PRIMARIA CAPITALEI

ROMAN a declarat ca vrea sa consulte locuitorii din Capitala pentru a afla “ce vor ei bucurestenii pentru Bucuresti”. 

“Plec de la constatarea ca nu am avut inca un primar general…Nu am avut. Care sa vrea ceva, sa aiba o ambitie si un obiectiv clar pentru Bucuresti. Ma intereseaza aucm sa vad ce gandesc bucurestenii printr-o cercetare de opinie obiectiva. Dupa care sigur ca am intentia sa prezint si obiectivul meu”, a spus acesta. 

“Bucurestiul concentreaza un potential economic formidabil, si pana in prezent s-au facut lucruri putine, nu semnificative, fata de ceea ce poate fi Bucurestiul. Bucurestiul ar trebui sa fie o mare Capitala, are cateva lucruri care i-au fost lasate de generatiile anterioare, daca ne gandim la zonele care erau candva zone verzi sau culturale, dar pentru mine obiectivul principal este concentrarea potentialului economic in investitii importante, de calitate, pentru ca BUcurestiul inseamna foarte mult in ansamblul ecnomiei. Dar deocamdata nu este ceva definitiv pentru ca vreau sa vad care sunt asteptarile bucurestenilor,” a spus ROMAN. 

CITESTE SI: Europarlamentarul CRISTIAN BUSOI, candidatul PNL la PRIMARIA CAPITALEI 

Ce spune despre contracandidatii din partid: “Eu si Ludovic Orban suntem apropiati. Cristi Busoi este tanar, este deja europarlamentar si promite.”