PETRE ROMAN: Singurul care poate sa pretinda, cu adevarat, ca intruchipeaza schimbarea e IOHANNIS

Fostul premier Petre Roman, deputat PNL, a declarat miercuri, intr-o conferinta de presa la Buzau, ca “romanii se asteapta in continuare la o schimbare, ori singura persoana dintre toti candidatii prezenti in aceasta intrecere, singura persoana care poate cu dreptate sa pretinda ca intruchipeaza o schimbare, este Klaus Iohannis”.

“Iohannis nu face parte din categoria politicii politicianiste, populiste, demagogice, din mediul acesta care este respins in mare masura de romani, el este vazut ca un om care a castigat Primaria Sibiu si a facut treaba cand nimeni nu se astepta si intr-adevar foarte multa lume a fost impresionata de aceasta realitate”, a afirmat Petre Roman.

CITESTE SI: KLAUS IOHANNIS: Nu este suficient sa atragem investitorii straini, trebuie sa-i facem sa si ramana

El s-a referit la faptul ca Sibiul era un oras “deprimant” cand a fost ales primar Iohannis, cu un mare numar de someri, iar in 2008 deja se ajunsese sa nu mai fie cereri de locuri de munca care sa fie respins.

In cadrul campaniei electorale a ACL, Petre Roman a vizitat miercuri la Buzau doua societati comerciale cu peste 400 de angajati, s-a intalnit cu alegatorii in Piata Dacia din centrul orasului, a dat un interviu unui post local de televiziune si a sustinut o conferinta de presa.

CITESTE SI: PNL a reusit sa “INREGIMENTEZE” un primar cu greutate din vestul tarii 

Sursa foto: gandul.info