PETRECERE organizata in Sectorul 6, in noaptea dintre ani

Primaria Sectorului 6, prin Centrul Cultural European Sector 6, organizeaza in noaptea dintre ani o mare petrecere care va marca intrarea in 2015, au anuntat reprezentantii institutiei.

Astfel, miercuri, incepand cu ora 20.00, toti petrecaretii sunt asteptati la cortul incalzit din strada Brasov nr. 21A, in spatele patinoarului Drumul Taberei.

Citeste si: REVELION IN JURUL LUMII, in Parcul Titan

Potrivit sursei citate, meniul este alcatuit din salam, caltabos, sunculita taraneasca, dobos (cascaval si sunca), rulou a la russe (sunca de pui si salata de boeuf), piftie de pui, barcute cu crema de branza, cascaval, icre pe pat de castravete, frigaruie – rosie cherry, telemea si masline, sarmalute muntenesti cu mamaliguta, costita, ardei iute si smantana, cotlet de porc, piept de pui la gratar, carnaciori traditionali, cartofi natur, salata de muraturi si tort de ciocolata, ca desert. Nu vor lipsi sucurile, cafeaua, vinurile albe si rosii, sampania. Inca de la sosire, invitatii vor gasi pe mese fructe, salatini, alune si covrigei.

Cei prezenti vor incinge ringul de dans pe ritmurile artistilor: Ionut Galani, Connect-R, Alin Pascal Band, Elena Gheorghe, Ovidiu Homorodean, Fuego, Elisabeta Turcu, Datina.

Citeste si: Peste 25.000 de POLITISTI vor fi prezenti in strada in perioada REVELIONULUI

La miezul noptii, spectacolul pyromusical se va face vazut si auzit in tot Sectorul 6.

Biletele puse in vanzare pentru aceasta PETRECERE s-au vandut in totalitate inca de saptamana trecuta, mai spune sursa citata.

Sursa foto: facebook.com