PETRECERE transformata in MASACRU in orasul canadian CALGARY: 5 studenti au MURIT

O PETRECERE studenteasca organizata in orasul canadian CALGARY s-a transformat intr-un veritabil MASACRU, dupa ce unul dintre participanti a INJUNGHIAT MORTAL cinci persoane.

STUDENTUL CRIMINAL, care studia la Universitatea din Calgary, a fost pus sub ACUZARE pentru ceea ce seful politiei a numit cea mai GRAVA CRIMA in MASA din ISTORIA orasului canadian.

MATTHEW DOUGLAS de GROOD, in varsta de 22 de ani, fiul unui veteran al politiei din Calgary, a pus mana pe un cutit lung cand a ajuns la petrecere si si-a INJUNGHIAT victimele una cate una, a spus politistul Rick Hanson, potrivit Fox News. “Nu am vazut niciodata cinci persoane ucise in acelasi loc. A fost ingrozitor”, a spus seful politiei.

Citeste si: ELEVI INJUNGHIATI intr-un LICEU din SUA: Politia locala a ARESTAT agresorul

Hanson spune ca nu se cunoaste motivul pentru care studentul canadian a INJUNGHIAT participantii la petrecere, iar parintii tanarului sunt devastati. Identitatea VICTIMELOR, patru barbati si o femeie, va fi cunoscuta la incheierea autopsiei. Victimele aveau varste cuprinse intre 22 si 27 de ani.

MATTHEW DOUGLAS de GROOD a fost ARESTAT cu ajutorul cainilor de politie, la 40 de minute dupa ATAC, si a fost transportat la spital unde este tratat pentru muscaturi. Tanarul nu parea a fi baut sau drogat, spune politia. 

Citeste si: Un barbat a INJUNGHIAT mai multe persoane in CANADA

ATACUL a avut loc la aproape o saptamana dupa ce un adolescent a injunghiat si ranit 21 de elevi intr-un liceu langa Pittsburgh.

Sursa foto: news-nationalpost.com