Petrecerea de nuntă a Liei Olguța Vasilescu și a lui Claudiu Manda. Sala a fost decorată cu florile preferate ale fostului ministru

Lia Olguța Vasilescu și  Claudiu Manda fac, sâmbătă seară, petrecerea de nuntă la care vor asista peste 500 de invitați, inclusiv președintele PSD Liviu Dragnea. Sala a fost decorată cu florile preferate ale fostului ministru, scrie Libertatea.

Invitaţii au început să sosească la localul de lângă comuna doljeană Işalniţa în jurul orei 19.00. Sala unde are loc evenimentul este decorată cu lalele, florile preferate ale fostului ministru al Muncii. Sărmăluţe de porc învelite în bacon, pulpă raţă confiată, doradă şi tartar de vită sunt doar o parte din preparatele pe care le vor servi invitaţii Liei Olguţa Vasilescu şi Claudiu Manda, la localul Riviera Ballroom Işalniţa, acolo unde are loc petrecerea de nuntă. ” Se va servi și meniul tradiţional oltenesc, sărmăluţe, friptură, aperitiv, peşte, desert”, a precizat mirele Claudiu Manda pentru Libertatea.

Cum arată rochia miresei Lia Olguța Vasilescu

Mirii au dezvăluit că au foarte mari emoţii pentru petrecerea din această seară de care s-a ocupat naşul, Ovidiu Flori, la nuntă fiind aşteptat liderul PSD Liviu Dragnea şi premierul Viorica Dăncilă. 

Mireasa poartă la petrecere o rochie albă, cu aplicaţii argintii, creaţie a designerului Roxana Butnaru, aceasta din urmă fiind cea care i-a creat şi ţinuta de la cununia civilă ce a avut loc pe 24 februarie, de Dragobete.

Sursa foto: adevarul