PETROLUL-ASTRA, prima semifinala din Cupa Romaniei. Inca un meci egal pentru Razvan Lucescu?

Petrolul si Astra se intalnesc miercuri seara, la ora 20:30, in prima mansa a semifinalelor Cupei Romaniei, pe stadionul Ilie Oana din Ploiesti.

Semifinalele Cupei Romania Timisoreana debuteaza astazi, la Ploiesti, cu partida dintre Petrolul si Astra, doua dintre echipele de pe podiumul Ligii 1.
Petrolul nu traverseaza cea mai buna perioada, desi este neinvinsa in campionat de pe 6 octombrie 2013, dar in ultimele trei partide disputate,”lupii-galbeni” nu au reusit sa obtina decat rezultate de egalitate. Razvan Lucescu nu va putea conta la partida cu Astra pe serviciile lui Adrian Mutu, Sony Alcenat, Gerson si Marinescu.

Situatia nu este cu mult diferita la Astra, giurgiuvenii pierzand si ei in campionat contactul cu Steaua. Partida din Cupa cu Petrolul este prima pentru Florin Marin pe banca Astrei, echipa din Giurgiu avand acum ca obictiv principal castigarea Cupei.

Citeste si: STEAUA-DINAMO: Peste 900 de jandarmi vor asigura ordinea la DERBY 

In ultima partida disputata in campionat, Petrolul si Astra au incheiat partida la egalitate, scor 1-1. Scorul a fost deschis de Sony Alcenat, care a marcat in propria poarta, iar greseala sa a fost reparata in minutele de prelungiri ale meciului de Ovidiu Hoban.

In cealalta semifinala a Cupei Romaniei se intalnesc Steaua si Dinamo, cele doua mari rivale urmand sa se lupte joi, in mansa tur, pe Arena Nationala, si pe 17 aprilie, pe acelasi stadion, in retur.

Echipele probabile
Petrolul: Bornescu – Beta, Hoban, Geraldo, Guilherme – Romario, De Lucas – Zicu, Albin, Teixeira – Tamuz
Astra: S. Lung jr – Matel, Papp, V. Gaman, J. Morais – Takayuki, Laban – Yuda, Budescu, De Amorim – Yazalde