Petrolul Ploiesti, aproape de o noua lovitura. “Gazarii” vor un jucator de la Chelsea

Petrolul Ploiesti continua sa se intareasca serios in aceasta pauza competitionala. „Gazarii” il vor prezenta, oficial, astazi pe Adrian Mutu, Ianis Zicu fiind si el la cateva ore de a semna contractul cu echipa antrenata de Cosmin Contra.

Oficialii gruparii prahovene nu vor sa se opreasca aici, urmatoarea tinta fiind mijlocasul francez Gael Kakuta (foto, in dreapta) de la Chelsea Londra, informeaza cotidianul Gazeta Sporturilor. Tratativele pentru fotbalistul in varsta de 23 de ani sunt destul de avansate, Kakuta evoluand in prezent pentru gruparea olandeza Vitesse Arnhem.

Petrolul Ploiesti si-ar dori sa-l aduca pe Kakuta pe „Ilie Oana” sub forma de imprumut pana in vara. „Gazarii” isi doresc sa realizeze primul event din istoria clubului, in acest moment Contra si compania fiind pe locul doi in clasamentul Ligii I, dar si in semifinalele Cupei Romaniei, un trofeu pe care l-au castigat si anul trecut.

Gael Kakuta a inceput fotbalul la Lens si a fost transferat de Academia lui Chelsea in 2007, la varsta de 17 ani. In ultimele trei sezoane, Kakuta a mai jucat la Fulham, Bolton si Dijon. Mijlocasul francez poate juca mijlocas ofensiv, in pozitie centrala, dar si atacant de banda.

In vara, Kakuta a fost titular in meciul pe care Vitesse Arnhem l-a jucat impotriva Petrolului, pe stadionul Ilie Oana.

Sursa foto: zimbio.com