Petrolul Ploiesti ar putea ramane fara doi jucatori de baza

Petrolul Ploiesti poate sa piarda doi jucatori importanti in perspectiva partii secunde a campionatului, cea mai disputata din ultimii ani.

Petrolul, detinatoarea en-titre a Cupei Romaniei, vizeaza ca anul acesta sa se impuna si in Liga I si sa aduca trofeul de campioana la Ploiesti, dupa 40 de ani. Fanii si conducerea prahovenilor spera ca aducerea lui Mutu sa aduca un plus echipei in lupta pentru titlul de campioana, dar formatia de pe Ilie Oana ar putea sa piarda doi jucatori importanti in aceasta iarna.

Primul pe aceasta lista este Younes Hamza, fotbalist aflat la un pas de o plecare la Nantes, echipa care urmareste achizitionarea unui atacant, conform sport.ro. Golgheterul Petrolului si unul dintre cei mai buni marcatori straini veniti in campionatul intern, in varsta de 27 de ani este monitorizat atent de francezi, sefii lui Nantes fiind gata sa faca o oferta.

Un alt fotbalist curtat intens este si Damien Boudjemaa (28 de ani), cel care este aproape de fosta campioana Montpellier. Intrat in ultimele 6 luni de contract, Boudjemaa, unul dintre oamenii care a contribuit decisiv la ascensiunea Petrolului si la parcursul bun din preliminariile Europa League, ar putea parasi si el Romania.

Sursa foto: libertatea.ro