Petrolul Ploiesti – Astra Giurgiu 1-1 (1-0) / Unu la unu pentru Pandurii Tg Jiu

Petrolul Ploiesti si Astra Giurgiu s-au intalnit intr-un meci contand pentru etapa cu numarul 32 din Liga I. Pana in urma cu cu sezon aceasta disputa reprezenta deby-ul orasului Ploiesti, rivalitatea fiind una acerba, lucru care s-a vazut si astazi, chiar daca “astralii” domiciliaza in prezent pe malul Dunarii.

Prima repriza a fost una la discretia gazdelor, elevii lui Cosmin Contra irosind o gramada de oportunitati aparute la poarta aparata de Lung jr. Singurul gol al primelor 45 de minute a fost marcat de golgheterul Bokila, care a transformat o lovitura de pedeapsa. Astfel atacantul de culoare a ajuns la cota 15 in Liga I.

La revenirea de la cabine, tot gazdele au parut mai periculoase, insa o data cu golul egalizator marcat de Youssef, astralii au reusit sa echilibreze ostilitatile, jucand de la egal la egal cu adversarii.

Finalul este unul spectaculos, ambele formatii trecand pe langa gol. Bukari pentru Astra si Grozav pentru Petrolul rateaza din situatii incredibile. Se termina 1-1 si niciuna dintre combatante nu profita de esecul inregistrat de Pandurii Tg Jiu.

Petrolul Ploiesti – Astra Giurgiu 1-1 (1-0)

min. 18:1-0: Bokila il forteaza pe Muresan sa comita hent in careu, apoi tot golgheterul “gazarilor” transforma lovitura de pedeapsa acordata de centralul Kovacs.

min. 56: 1-1: Morais executa bine o lovitura libera si Ben Youssef egaleaza cu o lovitura de cap.

Petrolul Ploiesti: Bornescu – Alcenat, Geraldo, Manasse, Guilherme – Boudjemaa, Mustivar (77 Romario), Mojica (76 Cristescu), Grozav – Hamza, Bokila (70 Renan). Antrenor: Cosmin Contra

Astra Ploiesti: Lung jr – Matel, Muresan, Ben Youssef, Barboianu (89 Giurgiu) – Takayuki, Yahaya – Enache, Tembo (76 William de Amorim), Morais – Fatai (63 Bukari). Antrenor: Daniel Isaila

Stadion: “Ilie Oana” (Ploiesti)

Arbitri: Istvan Kovacs (Carei) – Sebastian Gheorghe (Suceava), Mircea Grigoriu (Bucuresti). Rezerva: Dragos Teodor (Constanta). Observator: Patritiu Abrudan (Cluj)

Cartonase galbene: Hamza (40), Alcenat (55), Manasse (64) / Tembo (61)

Cartonase rosii: –

Sursa foto: click.ro