Petrolul Ploiesti – CFR Cluj 3-2, in epilogul etapei a IX-a din Liga 1

Petrolul a invins CFR Cluj cu 3-2 in cadrul etapei a IX-a din Liga 1. “Lupii Galbeni” au acumulat 19 puncte in clasament, la fel ca Steaua Bucuresti si Astra Giurgiu. Cele 3 formeaza podiumul Ligii 1.

In doar 3 minute, elevii lui Petre Grigoras s-au trezit electrocutati pe Ilie Oana. Dore si Teixeira au lovit in  minutele 10 respectiv 13 si fanii Petrolului era in delir.

Mijlocasul cu nume de tenismen celebru, Djokovic, le-a demonstrat gazdelor ca 2-0 e adesea un scor periculos. A reusit “dubla” pana la pauza(25, 38) si partida era totalmente relansata.

La 2-2, Contra a mutat inspirat. L-a scos pe De Lucas in minutul 59, iar nou intratul Priso nu l-a dezamagit. A inscris la nici 10 minute dupa ce fusese introdus si a adus echipei sale trei puncte de aur!

Scor final Petrolul – CFR 3-2 si “lupii galbeni” raman in plutonul fruntas, alaturi de Steaua si Astra Giurgiu. Toate cele trei au acumulat cate 19 puncte .  In schimb, CFR-ul continua sa se zbata in acest sezon: a strans doar 10 puncte din 9 meciuri si e mai aproape de retrogradare decat de cupele europene!

Iata rezultatele complete inregistrate in etapa a IX-a din Liga 1:

Vineri, 27 septembrie

“U” Cluj – Sageata Navodari 1-1

Sambata, 28 septembrie

Pandurii – Gaz Metan 1-2

Steaua – ACS Poli Timisoara 3-0

Duminica, 29 septembrie

Corona Brasov – FC Botosani 1-2

FC Viitorul – FC Vaslui 2-0

Otelul Galati – Dinamo 1-2

Luni, 30 septembrie:

Astra Giurgiu – FC Brasov 3-0

Ceahlaul – Chiajna 3-1

Petrolul  – CFR 3-2.

Sursa foto: gsp.ro