ADI MUTU a fost IMPRUMUTAT de PETROLUL la o echipa din INDIA

PETROLUL PLOIESTI continua “curatenia” inceputa odata cu demiterea antrenorului Razvan Lucescu. Potrivit jurnalistilor de la Fanatik, international roman Adrian Mutu a inceput discutiile privind rezilierea contractului cu gruparea prahoveana care expira in luna decembrie.

UPDATE 17.00: Adrian Mutu va fi imprumutat pentru o perioada de trei luni in India de Petrolul, dupa cum sustine Digisport. In varsta de 35 de ani, Mutu a efectuat miercuri ultimul antrenament alaturi de formatia din Liga 1. Atacantul va semna cu Chennai Titans si va castiga 500.000 de euro. In schimbul acestui imprumut, Petrolul va incasa 100.000 de euro. 

La Chennai Titans, Mutu va fi remunerat cu 500.000 de euro in cele trei luni de contract. In luna februarie, Adrian Mutu va reveni la Petrolul, formatie la care va sta cel mai probabil pana in vara lui 2015. Din acel moment, atacantul va reveni in India, tot la Chennai Titans.  
La echipa din India antreneaza si evolueaza Marco Materazzi (41 de ani), fost campion mondial cu reprezentativa Italiei. 

Oficialii petrolisti si Adi Mutu au inceput tratativele care au ca scop desfacerea contractului dintre cele doua parti, lucru ce ar putea sa aiba loc mai devreme de luna decembrie atunci cand acesta inceteaza. Conform sursei citate, internationalul roman in varsta de 35 de ani ar urma sa plece intr-un campionat exotic, acolo unde “Briliantul” intentioneaza sa isi incheie cariera.

CITESTE SI: HALUCINANT: ADI MUTU este acuzat de TENTATIVA de ASASINAT 

Adi Mutu va ajunge in prima liga din India, la gruparea Chennai Titans, unde va castiga un salariu anual de aproximativ 700 de mii de euro, noteaza Adevarul. 

Sursa foto: sport.ro