PETROLUL PLOIESTI – PANDURII TARGU JIU, scor 0-1, in LIGA I

Echipa Petrolul Ploiesti a fost invinsa, luni seara, pe teren propriu, scor 1-0 (1-0), de formatia Pandurii Targu Jiu, in ultimul meci al etapei a XXIV-a a Ligii I, unicul gol al partidei fiind marcat de Momcilovici.

In minutul 14, Roman a centrat in fata portii, de unde Momcilovici a reluat din unghi de la 7-8 lateral stanga in poarta lui Pecanha.

Petrolul Ploiesti: Pecanha – Peteleu, Filip, Geraldo, Fanchone – Astafei (Coman ’39), Marinescu (Kronaveter ’56), De Lucas, Teixeira (Pastorini ’75)- Tchite, Tamuz. Antrenor: Mircea Rednic

CITESTE SI: Un NOU ANTRENOR la Concordia Chiajna

Pandurii Targu Jiu: Gliwa – Ungurusan, Cordos, Vasiljevic, Momcilovici – Mrzljak (Pitian ’84), Elton – Radut, Nistor, Nicoara (Buleica ’63) – Roman (Matulevicius ’72). Antrenor: Edi Iordanescu

Cartonase galbene: Astafei ‘8, Tchite ’59, Teixeira ’61, Geraldo ’68 / Radut ‘8, Gliwa ’87

Meciul a fost arbitrat de Iulian Dima, ajutat la cele doua linii de Ovidiu Artene si Vladimir Urzica, in timp ce Lucian Rusandu si Gabriel Mladinovici au fost asistenti suplimentari.

Daniel Hulubei a fosr rezerva la meciul de la Ploiesti.

Observatorii partidei au fost Victor Berbecaru si Marin Petrache.

CITESTE SI: FC Viitorul a invins Ceahlaul Piatra Neamt, scor 2-1, in Liga I

In urma cartonaselor primite la meciul cu Pandurii, Teixeira si Geraldo vor rata meciul cu Steaua, programat, joi, in etapa a XXV-a a Ligii I.

Inainte de startul jocului s-a tinut un moment de reculegere in memoria fostului arbitru Nicolae Rainea, care a incetat din viata saptamana trecuta.

La meci au asistat aproximativ 3500 de spectatori, intre care si circa 20 de fani ai echipei din Targu Jiu.