Petrolul Ploiesti ramane fara banii pe care ii primea din partea Primariei

Investigatia demarata de procurorii de la Directia Nationala Anticoruptie la Primaria Ploiesti care vizeaza sumele varsate de institutie in conturile gruparii prahovene are un efect imediat, informeaza observatorulph.ro.

Deocamdata, autoritatile locale vor suspenda protocolul de colaborare cu Asociatia Lupii Galbeni 2012 pana cand ancheta DNA va fi definitivata.

„Vom suspenda protocolul de colaborare pana la finalizarea anchetei DNA. Va fi un proiect de hotarare in acest sens. Banii prevazuti in proiectul de buget pentru prime vor fi trecuti in fondul de rezerva. Asteptam sa vedem cum anume se va finaliza ancheta”, a declarat pentru observatorulph.ro Iulian Teodorescu, viceprimarul municipiului Ploiesti.

Citeste si:  Procurorii DNA, perchezitie la Primaria Ploiesti. Acestia au in vizor platile catre echipa Petrolul 

Ancheta demarata de procurorii DNA Ploiesti a pornit de la o sesizare facuta de fosta directoare economica din Primarie, Nicoleta Craciunoiu, demisa dupa ce a refuzat sa semneze primul ordin de plata catre echipa de fotbal, in valoare de 1,2 milioane de euro.

Potrivit sursei amintite, prahovenii au incasat 1,7 milioane de euro pentru performantele reusite in  sezonul 2012-2013, locul 3 in Liga I si cucerirea Cupei Romaniei, la care se adauga alti 1,3 milioane de euro pana in vara.

Sursa foto: observatorulph.ro